Spor

ELAZIĞ BELEDİYESİ YÜZMEDE BAŞARILI

Elazığ Belediyespor Yüzme Kulübü, 9 Sporcusuyla Grup Müsabakalarına Katılmaya Hak Kazandı.   Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin sporla tanıştırılması ve spora kazandırılması adına Türkiye Yüzme Federasyonu ile iş birliği..

ELAZIĞ BELEDİYESİ YÜZMEDE BAŞARILI

Elazığ Belediyespor Yüzme Kulübü, 9 Sporcusuyla Grup Müsabakalarına Katılmaya Hak Kazandı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin sporla tanıştırılması ve spora kazandırılması adına Türkiye Yüzme Federasyonu ile iş birliği içerisinde yapılan 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 2. vize yüzme müsabakaları sona erdi.

29-30 Mayıs tarihlerinde Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Kapalı Yüzme havuzunda gerçekleştirilen müsabakalarda 21 kadın ve 19 erkek olmak üzere toplam 40 sporcu yarıştı.

Serbest, kelebek, sırtüstü, kurbağalama ve karışık stil kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmalara 15 sporcu ile katılan Elazığ Belediyespor Yüzme Kulübü, 27 birincilik, 19 ikincilik ve 13 üçüncülük elde etti.

İki gün süren müsabakalar sonucunda Elazığ Belediyespor Yüzme Kulübü sporcularından Yağmur Akgün,  Ömer Yiğit Demir, Canan Esila Demir, Emir Haktan Yılmaz, Damla Akgün, Belinay Erva Özdal, Hasan Çoban, Doruk Kemal Tuğan ve Belinay Tan B1-B2 ve A1 barajlarını geçerek şehrimizi Ekim ayında yapılacak olan grup müsabakalarında temsil edecekler.

Grup müsabakalarının gerçekleştirileceği şehir ve tarih Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından daha sonra açıklanacak.

Müsabakalarda elde ettikleri derecelerden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Elazığ Belediyespor Yüzme Kulübü sporcuları, kendilerine her zaman destek olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

ŞERİFOĞULLARI: ‘SPORU ve SPORCUYU HER ALANDA DESTEKLİYORUZ’
Sporda güçlü bir şehir olmayı hedeflediklerini ve bu kapsamda spora ve sporcuya destek olmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise; ‘Elazığ Belediyesi olarak futbol, basketbol, voleybol, badminton, yüzme ve masa tenisi branşlarında faaliyet göstermekteyiz. Sporda şehrimizin gelişmesi ve sporcuların desteklenmesi adına önemli çalışmalar yapmaktayız. Sporu ve sporcuyu her alanda destekliyor, sporla ilgili her projeye destek veriyoruz. Bu kapsamda Elazığ Belediyespor Yüzme Kulübü sporcularımızın 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 2. vize yüzme müsabakalarında elde ettikleri başarı sonuçlar bizleri gururlandırmış ve mutlu etmiştir. Bu başarılarıyla şehrimizi grup müsabakalarında temsil edecek değerli sporcularımıza yürekten başarılar diliyor, Elazığ Belediyesi olarak her daim yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum.’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL