Siyaset

2023 seçimlerinin öne alınmasıyla ilgili tartışma sürerken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den ”Mayıs’ta bu işi bitirelim” açıklaması geldi.   Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında; “Konuşarak, tartışarak, uzlaşarak, anlaşarak, görüş birliği..

2023 seçimlerinin öne alınmasıyla ilgili tartışma sürerken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den ”Mayıs’ta bu işi bitirelim” açıklaması geldi.

 

Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında;

“Konuşarak, tartışarak, uzlaşarak, anlaşarak, görüş birliği vasatını oluşturarak Türkiye’mizi hep birlikte seçime taşıyalım, kaldı ki mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim.

Ne aradığını bilmeyenin bulduğunu anlaması mümkün değildir.Rotası belirsiz, pusulası bozuk, dümeni kırık bir geminin güvenli bir limana yanaşması da akıl ve mantık işi değildir. Bizim rotamız belli, ne aradığımız bilinmektedir. Erdemden mahrum, ezberden mülhem bir siyaset mücadelesi içinde olmadığımızı en iyi bilen sizlersiniz, hülasa Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in her şerefli mensubudur. Her şeyin mühim noktası iyi bir başlangıçtır.İyi bir başlangıç yarı yarıya başarı demektir.Her başarının ardında çalışmanın fazileti vardır.Her başarı sırtını verilen emeklere dayamıştır.Biz çalışmayı hayat ve hürriyet kaynağı olarak kabul ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL