Elazığ

TÜRKİYE VEFA-DER KURUCU GENEL BAŞKANI ZÜLFÜ KARTAKGÜL, YENİDEN REFAH PARTİSİNE GEÇTİ.

Türkiye Vefa-Der Kurucu Genel Başkanı Zülfü Kartakgül, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan beyefendinin genel merkezde düzenlenen rozet takdimi ile Yeniden Refah Partisi’ne geçti.   Refah Partisi’nin dedelerinin partisi olduğunu ifade..

TÜRKİYE VEFA-DER KURUCU GENEL BAŞKANI ZÜLFÜ KARTAKGÜL, YENİDEN REFAH PARTİSİNE GEÇTİ.

Türkiye Vefa-Der Kurucu Genel Başkanı Zülfü Kartakgül, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan beyefendinin genel merkezde düzenlenen rozet takdimi ile Yeniden Refah Partisi’ne geçti.

 

Refah Partisi’nin dedelerinin partisi olduğunu ifade eden Kartakgül, milli dirilişin özünü ve değerlerini kaybetmiş, çizgisinden sapmış iktidar ile olamayacağını ifade ederek milli dirilişin ve uyanışın ancak davamızın özü olan milli görüş hareketinin gerçek lideri olan rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın açtığı yolda yürüyen Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan Beyefendinin liderliğinde samimi Milli Görüş kadroları ile olacağını belirtti.
Şehrimize ve ülkemize Yeniden Refah Partimizin bir dava neferi olarak hizmet etmenin heyecanını ve gururunu yaşadığını ifade etti. Vefa-Der Genel Başkanı Zülfü Kartakgül’ün rozeti Elazığ İl Başkanı Av. Erhun KARAKUŞ ve İl Sorumlusu Av. İbrahim Gök’ün katıldığı törenle, Genel Başkan Dr. Fatih ERBAKAN tarafından takdim edilerek hayırlı ve uğurlu olması temenni edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL