Siyaset

GÜNEŞİN KADINLARI KOOPERATİFİ, ELAZIĞ’DA FAALİYETE BAŞLADI

İYİ Partinin, kadının başta ekonomi olmak üzere hayatın her alanında güçlenmesi için başlattığı “Güneşin Kadınları Kadın Kooperatifleri Projesi” Elazığ’da hayata geçti.   Açılış için Elazığ’da olan İYİ Parti Kadın Politikaları..

GÜNEŞİN KADINLARI KOOPERATİFİ, ELAZIĞ’DA FAALİYETE BAŞLADI

İYİ Partinin, kadının başta ekonomi olmak üzere hayatın her alanında güçlenmesi için başlattığı “Güneşin Kadınları Kadın Kooperatifleri Projesi” Elazığ’da hayata geçti.

 

Açılış için Elazığ’da olan İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Kadın Güçlendirmesinden Sorumlu Başkan Şebnem Babalım Yağcı, Proje Yöneticisi İrem Tuğçe Moray, İYİ Parti Doğu ve Güneydoğu Sorumlusu Tuba Solmaz, İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or, İyi Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Mesude Cömert ve İYİ Partililer ile önce esnaf ziyaretinde bulundu.

Daha sonra İYİ Partili heyet, Güneşin Kadınları Kooperatifinin açılışına katıldı.

Elazığ’da açılan kooperatifin Doğu Anadolu Bölgesi’nde bir ilk olduğunu söyleyen İYİ Parti il Başkanı Mevlüt Or; “Genel Başkanımız Meral Akşener’in önerisi ve talimatlarıyla, Genel Başkan Yardımcımız Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu hanımefendinin önderliğinde 81 ilde uygulanması planlanan projenin bir ayağını Elazığ’da başlatmanın gururunu yaşıyoruz.”dedi.

İyi Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Mesude Cömert, projenin amacının kadınların sosyal hayatta daha aktif olmalarını sağlamak olduğunu dile getirdi.

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu projenin 13 ilde hayata geçtiğini ve Elazığ’da ilk 10 il arasında yer aldığını belirtti.

Başkan Yanıkömeroğlu; “Çok önemsiyorum bu projeyi çünkü kadınlar ne kadar güçlü olurlarsa mücadele etmek zorunda olacakları sorunlar karşısında da o kadar güçlü olacaklardır. Tabi yeni nesilleri de bir o kadar güçlü, mutlu ve sağlıklı yetiştireceklerdir” dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL