Elazığ

Elazığspor Şirketleşme Yolunda

Çimentaş Elazığspor Kulübü, 22 Haziran tarihinde gerçekleşecek olağan genel kurulda şirketleşme için genel kurul üyelerinden yetki isteyecek. Gerçekleşecek olan genel kurulda gündemin 12. Maddesi şirketleşme ile ilgili olacak. Kulüpten yapılan..

Elazığspor Şirketleşme Yolunda

Çimentaş Elazığspor Kulübü, 22 Haziran tarihinde gerçekleşecek olağan genel kurulda şirketleşme için genel kurul üyelerinden yetki isteyecek.

Gerçekleşecek olan genel kurulda gündemin 12. Maddesi şirketleşme ile ilgili olacak. Kulüpten yapılan açıklamaya göre gündemin 12. Maddesi şöyle:

Spor Kulübü bünyesinde bulunan futbol şubesinin tüm aktif ve pasifiyle birlikte kurulmuş ya da kurulacak olan şirkete devrinin, Spor Kulübünün de futbol şubesinin borçlarından 2 yıl süreyle sorumluluğunun devam etmesinin ve şirketle devir sözleşmesi yapılması ve tüm bu süreçle ilgili olarak gerekli işlemleri yapmak hususunda yönetim kuruluna yetki verilmesinin görüşülmesi ve karara bağlanması.

Elazığspor Mali Genel Kurulunda gündemin 12. Maddesi kabul edilirse Elazığspor Kulübü, şirketleşme yolunda ilk adımı atmış olacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL