Elazığ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bayramın birinci gününde de ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bu çerçevede ilk olarak Milletvekili Gürsel Erol ve beraberindeki heyet, Yemişlik TOKİ’de ikamet..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bayramın birinci gününde de ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bu çerçevede ilk olarak Milletvekili Gürsel Erol ve beraberindeki heyet, Yemişlik TOKİ’de ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Burada Milletvekili Erol’a, sevgi seli gösterisinde bulunan TOKİ konutlarının sakinleri taleplerini de iletti.
Ardından beraberindekiler ile sırasıyla Mollakendi Beldesine geçen Milletvekili Erol, burada vatandaşlarla bir bir sohbet ederek projeleri hakkında bilgi verdi. Yoğun sevgi seli ile karşılaştığı için şükranlarını ileten Milletvekili Erol, hiç bir ayrım gözetmeksizin kentin her karışına verdikleri 5 yıllık emeklerinin karşılığını almalarını gururu içerisinde olduklarını kaydetti.

Ardından Yazıkonak ve Yurtbaşı Beldesindeki vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Milletvekili Erol, burada gelen talepleri dinleyerek, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimde destek sözü aldı.

Milletvekil Erol ve beraberindeki heyet, yoğun geçen günde programlarına devam edeceği bildirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL