Elazığ

ETSO tarafından yapılan duyuruda oda aidat borçlarına yapılandırma imkanı getirildiğini açıklandı. Elazığ TSO, Resmi Gazete’de yayımlanan 7440 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” ile..

ETSO tarafından yapılan duyuruda oda aidat borçlarına yapılandırma imkanı getirildiğini açıklandı.

Elazığ TSO, Resmi Gazete’de yayımlanan 7440 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” ile oda aidat borçlarına yapılandırılmak suretiyle taksitlendirilerek ödenme imkanı getirildiğini açıkladı.

Elazığ TSO’dan yapılan duyuruda: “7440 Sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” ile Üyelerimize Oda aidat borçlarının yapılandırılmak suretiyle taksitlendirilerek ödenmesi imkanı getirilmiştir. Buna göre 31.12.2022 ve önceki döneme ait ödenmeyen aidat borçları yapılandırma kapsamında olup, borç asıllarını ödeyen üyelerimizin gecikme zamları da silinecektir. Üyelerimizin yapılandırmadan yararlanabilmeleri için 31 Mayıs 2023 tarihine kadar müracaat etmeleri gerekmektedir” denildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL