Elazığ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)  Elazığ Şubesi’nin 23’inci olağan genel kurulu yapıldı.   Şubenin 23. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalışkan, bölge Protokolü, Elazığ Valisi..

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)  Elazığ Şubesi’nin 23’inci olağan genel kurulu yapıldı.

 

Şubenin 23. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalışkan, bölge Protokolü, Elazığ Valisi Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, MÜSİAD üyeleri ve iş dünyasında birçok isim katılım sağladı.

Açılış ve selamlama konuşmasını gerçekleştiren, Elazığ Şube başkanı Tekin Gürkan, MÜSİAD Elazığ Şubesi’nin, faaliyetlerine değinerek, “MÜSİAD Elazığ Şubesi olarak, güzel projeleri hayata geçirdiğimiz bir dönemi geride bıraktık, Geçtiğimiz dönemde devir aldığımız MÜSİAD bayrağımızı daha ileriye taşımak için gereken süreçte, büyük bir gayretle çalıştık, bu yolda benimle birlikle emek ve gayretlerini sarf eden arkadaşlarımıza teşekkür ederim,  MÜSİAD bu ülkenin ve bu milletin özü ve cevheridir.  MÜSİAD kardeşlik ve dayanışma ruhunun, kökleşerek geleceğe taşınmasıdır. Bundan dolayı MÜSİAD başkanlığını yürütmek, onurlu bir görev olduğu kadar, sorumluluğuda büyük olan bir görevdir” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL