Siyaset

İYİ Parti Elazığ İl Teşkilatı’nda gerçekleşen kongre sonrasında başkanlık görevine seçilen Servet Gürgözeler mazbatasını alarak, birbasın toplantısı düzenledi.   Gürgözeler yapmış olduğu basın toplantısında; “Biliyorsunuz Genel Merkezimizin almış olduğu karar..

İYİ Parti Elazığ İl Teşkilatı’nda gerçekleşen kongre sonrasında başkanlık görevine seçilen Servet Gürgözeler mazbatasını alarak, birbasın toplantısı düzenledi.

 

Gürgözeler yapmış olduğu basın toplantısında;

“Biliyorsunuz Genel Merkezimizin almış olduğu karar doğrultusunda kongrelerimiz tüm ülkede yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Bizlerde yaklaşık üç aylık bu süreçte ilçelerimiz, merkez ilçemiz ve son olarak 8 Ocak Pazar günü il kongremizi tamamladık. Delegelerimizin oy çokluğu ile tekrar seçildik ve görevimizin başındayız. Dün itibariyle de Seçim kurulumuzun hazırlamış olduğu mazbatamızı aldık. İlimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Bundan sonra daha da yorulacak mücadele azmimizden asla taviz vermeyeceğiz. Daha güçlü daha dinamik bir yönetim kadrosuyla ara verdiğimiz saha çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. Tek bir hedefimiz var, oda partimizi iktidara taşımaktır. Yeni yönetim kurulumuz, çalışmaya hevesli ve siyasete ilk defa İYİ Partiyle başlayan arkadaşlarımız ve geçmiş yönetimden ekiplerimizden oluşturulmuştur. Partimize ilgi ve teveccühün arttığı bir dönemde çalışma ekiplerimiz olabildiğince büyütüp danışma ve istişare kurullarını genel İdare kurulumuz kararıyla oluşturduk. Bizimle birlikte bu kutlu davada yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz. Allah gayretlerimizi ibadet saysın”açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL