Siyaset

AKIN: GAZETECİLERİMİZİN İFA ETTİKLERİ GÖREVLERİN ÖNEMİ ARTMAKTADIR

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.   Başkan Akın mesajında; “Başta internet ve sosyal medya olmak üzere, bilgiye ve habere..

AKIN: GAZETECİLERİMİZİN İFA ETTİKLERİ GÖREVLERİN ÖNEMİ ARTMAKTADIR

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Akın mesajında;

“Başta internet ve sosyal medya olmak üzere, bilgiye ve habere erişimin çeşitlendiği günümüzde gazetecilerimizin ifa ettikleri görevlerin önemi daha da artmaktadır.
Toplumun doğru zamanda, doğru bilgiye ulaşması ve kamuoyu oluşturulması adına çok önemli bir kamusal görevi ifa eden gazeteciler demokrasimizin sağlıklı işlemesi açısından hayati öneme sahiptir. Günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusuyla vatandaşları gelişen olaylar hakkında aydınlatmak için büyük bir özveri ile çalışmaktadırlar. Yoğun emeklerle çalışan basın mensuplarının, her türlü takdiri hak ettiği ve maddi-manevi tüm taleplerinin karşılanması gerektiği kanaatindeyim. Bu duygu ve düşüncelerle, başta
şehrimizde hemşehrilerimiz ile aramızda köprü olan Elazığ’ımızın güzide basın mensupları olmak üzere tüm meslek mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, kendilerine görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL