Elazığ

ELAZIĞ İL ÖZEL İDARESİ “SIFIR ATIK” SLOGANIYLA 402 KÖYE ULAŞTI

Elazığ İl Özel idaresi sıfır atık sloganıyla başlattığı katı atık toplama hizmeti ile 2022 sonunda 402 köye ulaştı. Elazığ İl Özel idaresi sıfır atık sloganıyla başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda..

ELAZIĞ İL ÖZEL İDARESİ “SIFIR ATIK” SLOGANIYLA 402 KÖYE ULAŞTI

Elazığ İl Özel idaresi sıfır atık sloganıyla başlattığı katı atık toplama hizmeti ile 2022 sonunda 402 köye ulaştı.

Elazığ İl Özel idaresi sıfır atık sloganıyla başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen katı atık toplama hizmeti çalışmalarıyla ilgili Elazığ İl Özel İdaresi tarafından bir video hazırlandı.

Elazığ İl Özel İdaresi, 547 köyde sıfır atık sloganıyla başlattıkları katı atık toplama hizmeti ile 2022 yılı sonunda 402 köye ulaştı. 24 araç ve 55 personeliyle çalışmalarını sürdüren Elazığ İl Özel İdaresi, her gün 113 ton katı atığı toplayarak yılda ortalama 40 bin ton atığı geri dönüşüm merkezlerine ulaştırarak köylerin yaşam kalitesini artırmayı hedeflemekte.

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda desteklerinden ötürü Bakan Soylu ve Kurum’a teşekkür etti. Toraman, “İl Özel İdaresi olarak kırsal kesimde katı atık toplama faaliyetini yaygınlaştırıyoruz. Desteklerinden dolayı Sayın Bakanlarımız Süleyman Soylu ve Murat Kurum’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL