Elazığ

BALIBEY AİLESİ’NDEN TEŞEKKÜR MESAJI…

Üç gün önce TBMM Kütüphane ve Arşiv Hizmetleri Başkan Yardımcısı Sn. Ahmet Balıbey’in babası Recep Balıbey vefat etti. Üç gün boyunca Balıbey ailesi Baskil’de taziyeleri kabul etti. Taziyenin ardından gelen..

BALIBEY AİLESİ’NDEN TEŞEKKÜR MESAJI…

Üç gün önce TBMM Kütüphane ve Arşiv Hizmetleri Başkan Yardımcısı Sn. Ahmet Balıbey’in babası Recep Balıbey vefat etti. Üç gün boyunca Balıbey ailesi Baskil’de taziyeleri kabul etti. Taziyenin ardından gelen kişilere teşekkür eden bir yazı paylaşıldı. Balıbey ailesi paylaştığı teşekkür metninde, “Kıymetli Babamız Recep BALIBEY Beyefendinin vefatından dolayı gerek taziyemize bizzat gelerek gerekse de sosyal medya ve iletişim araçları İle bizlere taziyelerini bildiren, dualarını esirgemeyen; Bakanlarımıza, Bakan Yardımcılarımıza, Milletvekillerimize, Valilerimize, Kaymaklarımıza, Emniyet Müdürlerimize, Rektörlerimize, İl ve ilçe Müftülerimize, İl, İlçe ve belde Belediye Başkanlarımıza, İl, ilçe ve belde teşkilat Başkanlarımıza, Başhekimlerimize, İl ve ilçe hastane Müdürlerimize, Sendika Başkanlarımıza, STK başkanlarımıza, İş adamlarımıza, Basın Mensuplarımıza ve çok kıymetli hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerinde bulundular.

Biz de Elazığ’da Güçlü Haber Medya Kuruluşu olarak merhum Recep Balıbey’e Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL