Elazığ

EDEBİYAT ATÖLYESİ BAŞVURULARI 9 EYLÜL’E KADAR UZATILDI

Elazığ Belediyesi Ekonomiyi Geliştirme ve Eğitim Merkezi tarafından vatandaşların yazarlık ve edebiyat konusundaki yeteneklerini desteklemek ve onların kalem tecrübelerini geliştirmek amacıyla “Şiir-Hikâye-Roman” alanlarında düzenlenen Edebiyat Atölyesi çalışma başvuruları yoğun talep..

EDEBİYAT ATÖLYESİ BAŞVURULARI 9 EYLÜL’E KADAR UZATILDI

Elazığ Belediyesi Ekonomiyi Geliştirme ve Eğitim Merkezi tarafından vatandaşların yazarlık ve edebiyat konusundaki yeteneklerini desteklemek ve onların kalem tecrübelerini geliştirmek amacıyla “Şiir-Hikâye-Roman” alanlarında düzenlenen Edebiyat Atölyesi çalışma başvuruları yoğun talep üzerine uzatıldı.

 

Alanında tanınmış şair ve yazarların da katılımcılarla buluşturulduğu Edebiyat Atölyesi kurs başvuruları 9 Eylül Cuma günü sona erecek.

Başvurular, İzzetpaşa Mahallesi Şehit Yüzbaşı Tahir Caddesi No: 32 Kat: 2’de bulunan EBEGEM’e şahsen veya ebegem.elazig.bel.tr adresine internet üzerinden yapılacak.

“EDEBİYAT ATÖLYESİ” BAŞVURULARI 9 EYLÜL’E KADAR DEVAM EDİYOR

3 Eylül Cumartesi günü başlayan atölye çalışmaları 7 hafta sürecek ve 16 yaş üzeri tüm vatandaşlar 9 Eylül tarihine kadar başvuru yapabilecektir.

Ücretsiz olarak verilecek olan atölye çalışması sonunda katılımcılara Elazığ Belediyesi tarafından katılım belgesi verilecektir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL