Elazığ

BAŞKAN BAHŞİ: “MÜFTERİ YARGI ÖNÜNDE HESAP VERECEK”

Eğitim-Bir-Sen Elazığ 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi sendikaları hakkında yayınlanan habere tepki gösterdi. Eğitim-Bir-Sen Elazığ 1 no’lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi sendikaları hakkında yayınlanan haberle ilgili açıklama yaptı. Bahşi..

BAŞKAN BAHŞİ: “MÜFTERİ YARGI ÖNÜNDE HESAP VERECEK”

Eğitim-Bir-Sen Elazığ 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi sendikaları hakkında yayınlanan habere tepki gösterdi.

Eğitim-Bir-Sen Elazığ 1 no’lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi sendikaları hakkında yayınlanan haberle ilgili açıklama yaptı. Bahşi açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Sendikamız hakkında, ‘il milli eğitim müdürlüğü ödül komisyonunda yetkili sendika skandala imza attı’ başlıklı bir haber yayınlanmıştır. Haber, eğitim camiasını ve kamuoyunu yanıltıcı bilgiler içermekte, gerçeği yansıtmamaktadır. Bahse konu olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl Ödül Değerlendirme Komisyonu’nda yapılan işlemler tamamen yönetmelik çerçevesinde yapılmıştır. Ödül yönetmeliği İl Değerlendirme Kurulu 17. maddesinin 1. fıkrasına göre bu komisyonda sendika görevlisi yer almaz. Komisyonda görev alan okul müdürü komisyonda sendika temsilcisi olarak değil, okul müdürü olarak görev yapmıştır. Bu bilgilere kendisi de sahip olmasına rağmen yetersizliğini sendikaya bağlamaya çalışan bu şahsın hezeyanlarını anlamakta güçlük çekiyoruz. Öğretmenlik Meslek Kanunu, promosyon ve toplu sözleşme olmak üzere birçok konuda sendikamızı hedef alan ve köşe yazılarında yalan yanlış bilgilerle kamuoyunu yanıltmaya çalışan bu şahıs yargıya hesap verecektir. Kişisel hırsı ve ikbal sevdası uğruna ahlaki değerleri ayak altına alan bu şahıs nezdimizde yok hükmündedir. Kendisi ile kavgalı bu şahıs hiçbir hedefine ulaşamayınca ne siyasete ne de bürokrasiye diş geçiremeyince sendikamızı hedef tahtasına oturtmuştur. Yalan ve iftira dolu haberlerle bizi karalamaya çalışmaktadır. Kaynağını bilmediğimiz iddiaların ve ithamların, sendikamızı ve şubemizi zan altında bırakmaya, eğitim çalışanları nezdinde elde ettiği konumu sarsmaya yönelik olduğu açıktır. Kendisini hiçbir şekilde muhatap kabul etmiyoruz. Konuyu yargıya taşıyacak, müfterinin hak ettiği cezayı alması için elimizden geleni yapacağız ”ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL