Elazığ

SANAYİ MAHALLESİ MUHTARI, GÜNEYKENT MAHALLESİNE MUHTAR ADAYI OLACAĞINI SÖYLEDİ

Sanayi Mahalle Muhtarı Necati Karataş, Mart ayında yapılacak olan Güneykent Mahallesi muhtarlık seçiminde aday olduğunu açıkladı.   Sanayi Mahalle muhtarı Necati Karataş, Mart ayında gerçekleşecek olan Güneykent Mahallesi muhtarlık seçiminde..

SANAYİ MAHALLESİ MUHTARI, GÜNEYKENT MAHALLESİNE MUHTAR ADAYI OLACAĞINI SÖYLEDİ

Sanayi Mahalle Muhtarı Necati Karataş, Mart ayında yapılacak olan Güneykent Mahallesi muhtarlık seçiminde aday olduğunu açıkladı.

 

Sanayi Mahalle muhtarı Necati Karataş, Mart ayında gerçekleşecek olan Güneykent Mahallesi muhtarlık seçiminde aday olduğunu açıkladı.

KARATAŞ: “GÜNEYKENT MAHALLESİ İÇİN MART AYINDA YAPILACAK OLAN MUHTARLIK SEÇİMİNDE GÜNEYKENT MAHALLESİ MUHTAR ADAYI OLACAĞIM”

Adaylığını açıklayan Sanayi Mahalle muhtarı Necati Karataş, “Tüm gayretime rağmen muhtarlığım süresince istemeyerek de olsa gönlünü kırmış olduğum; komşularımın, arkadaş ve dostlarımın mahalle sakinlerimin haklarını helal etmesini rica ediyorum. Son olarak şu an ikamet etmiş olduğum Güneykent Mahallesi için Mart ayında yapılacak olan muhtarlık seçiminde güneykent Mahallesi Muhtar adayı olacağımı buradan ilan ediyor, tüm eş, dost, komşu, akraba ve arkadaşlarımın desteklerini bekliyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL