Siyaset

CHP “EKONOMİ MASASI” SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VE İŞ DÜNYASI İLE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak Başkanlığı’nda 10 CHP Milletvekilinin katılım sağladığı ‘CHP Ekonomi Masası’ Elazığ’da sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası ile bir araya geldi. CHP..

CHP “EKONOMİ MASASI” SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VE İŞ DÜNYASI İLE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak Başkanlığı’nda 10 CHP Milletvekilinin katılım sağladığı ‘CHP Ekonomi Masası’ Elazığ’da sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası ile bir araya geldi.

CHP “Ekonomi Masası” sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası ile buluştu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığında, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un ev sahipliğinde, İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, 24. Dönem İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, İzmir Milletvekili Bedri Serter, Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu gibi isimlerin yer aldığı heyet Elazığ’a geldi.

CHP Ekonomi Masası, Elazığ’da ilk toplantısını sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası ile gerçekleştirdi. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen toplantıda Elazığ’ın ekonomik problemleri masaya yatırılırken gerçekleştirilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL