Elazığ

AĞIN’DA ARPA HASADI BAŞLADI

Ağın İlçesinde arpa hasadı başladı. Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, 2022 yılı hasatımızı yaklaşık 600 dönümlük alanda yaptık. Sırada ağın coğrafi işaretli Ağın leblebisi nohutu hasadı var” dedi.   Ağın..

AĞIN’DA ARPA HASADI BAŞLADI

Ağın İlçesinde arpa hasadı başladı. Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, 2022 yılı hasatımızı yaklaşık 600 dönümlük alanda yaptık. Sırada ağın coğrafi işaretli Ağın leblebisi nohutu hasadı var” dedi.

 

Ağın ilçesinde arpa hasadı başladı. Mahsulümüz iyi diyen Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, üreterek hep beraber kazanacağız” dedi.

“HAM MADDEYİ KENDİMİZ ÜRETECEĞİZ”
Başkan Uslu, “Ağın’ımızın malum tüylü nohutu ve yöresel leblebimiz, yöresel tadımızın vazgeçilmez lezzetin olduğu Ağın leblebisinin ham maddesi. Ham maddesi kendimiz üreteceğiz. Leblebimizi kendimiz yapacağız. Bu şekilde de hep beraber kazanacağız. İnşallah rabbim tüm çiftçilerimizin emeklerini zayi etmez. Hakikatten çok emek çekiliyor. Mazotun fiyatı, gübrenin fiyatı, işçilikler… ama şükürler olsun Rabbim nasip ediyor ve bu seneki arpa buğday fiyatlarıyla da inşallah çiftçilerimiz iyi olacak. Her zamanki gibi diğer köyden dostlarımız burada” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL