Elazığ

MOTOFEST ETKİNLİKLERİ, AĞIN’DA BAŞLADI

Doğu Anadolu Bölgesi’nde İlk Kez Ağın’da düzenlenen Motofest başladı. Yurtdışından ve Türkiye’den binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak olan festival, 3 Temmuz’a kadar sürecek. Ağın Motofest, festival kortejiyle başladı. Türkiye ve Dünyadan bir..

MOTOFEST ETKİNLİKLERİ, AĞIN’DA BAŞLADI

Doğu Anadolu Bölgesi’nde İlk Kez Ağın’da düzenlenen Motofest başladı. Yurtdışından ve Türkiye’den binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak olan festival, 3 Temmuz’a kadar sürecek.

Ağın Motofest, festival kortejiyle başladı. Türkiye ve Dünyadan bir çok ziyaretçiyi ağırlayacak olan Elazığ Ağın Motofest Kamp Etkinlikleri, bölgede yapılacak olan ilk ve en kapsamlı festival olma özelliğini taşıyor.

3 gün boyunca pek çok motosiklet markasının çeşitli aktiviteleri, yöresel oyunlar, sahnelenecek konserler, motosikletle alakalı temel eğitim ve düzenli sürüş etkinlikleri, Ağın’a gelen misafirlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Festivalin ilk gününde, kortejin ardından jandarma ekipleri, motosikletçilere yönelik bilgilendirme semineri düzenledi.

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, festivalin bölgede bir ilk olduğunu ifade ederek; “Doğu Anadolu’da bir ilk olan Ağın Motofest 2022’nin ilkini yapıyoruz. Motosiklet tutkusunun ne olduğunu ve kullanımının ne olduğunu anlatmak ve bilinçlendirmek adına ayrıca motosikletçi gençlerimizin bir sosyal aktivitesi olsun diye böyle bir yola girdik” ifadelerinde bulundu.

Festival Koordinatörü Sercenk Emiroğlu, festivalle Ağın’ı tanıttıklarını dile getirdi. Festival Saha Güvenlik Sorumlusu Seda Görücü, uzun süredir festival hazırlıklarını yaptıklarını söyledi. Moto 23 Elazığ Kulüp Başkanı Salih Şimşek, festivalin Ağın’da yapılmasından mutluluk duyduklarını kaydetti. Festival Sahne Sorumlusu Alper Çubukçu, festivale 43 şehirden önemli katılım sağlandığını ifade etti.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, organizasyonun Ağın için faydalı olacağını belirterek; “gerçekten şaşırdım çok güzel bir organizasyon görüyorum burada. Ağın için çok önemli bir etkinlik, biliyorsunuz Ağın Elazığ’ın en sakin ilçesi ancak burada şuan çok güzel bir şenlik ve çok güzel bir organizasyon var. Buradan şu çıkıyor, insanlar isterlerse, dokunurlarsa çok şey yapabilirler. Burada bunun örneğini görüyoruz” dedi.

Öte yandan doğal çam ağaçları ve Keban Baraj Gölü’nün eşlik ettiği yaklaşık 57 dönümlük devasa yarımadada kamp ve karavan alanlarından ücretsiz şekilde yararlanabiliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL