Elazığ

YETKİ YİNE EĞİTİM-BİR-SEN’DE

Eğitim sendikaların Mayıs ayı yetkili sendika belirleme toplantısı Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.     Toplantıya sendikaların başkanları, temsilcileri ve yöneticileri katıldı. İmza altına alınan mutabakat metnine..

YETKİ YİNE EĞİTİM-BİR-SEN’DE

Eğitim sendikaların Mayıs ayı yetkili sendika belirleme toplantısı Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

 

Toplantıya sendikaların başkanları, temsilcileri ve yöneticileri katıldı. İmza altına alınan mutabakat metnine göre yetkili sendika yine Eğitim-Bir-Sen oldu. Yıllardır yetkiyi kimseye kaptırmayın Eğitim-Bir-Sen, eğitim çalışanlarından sendika üyesi olanların %55 e yakınının desteğini kazanarak yetkiyi kimseye bırakmadı. 4202 üyesiyle en yakın rakibine 1421 kişi fark atarak yetkiyi perçinleyen Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şubesi sendikacılığın yanında bir sivil toplum hareketi gibi de çalışarak tüm Elazığ kamuoyunun takdirini kazanmıştır. Sosyal, kültürel, sportif, milli ve manevi birçok alanda söz söyleyen ve faaliyet yürüten Eğitim-Bir-Sen bu yıl da yetkili sendika olmayı başardı. Açık ara birinci sendika olan  Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi “Yetkili sendika belirleme toplantısı sonrası oluşan sonucun hayırlı olması diler, bizlere güvenerek bir kez daha Eğitim-Bir-Sen’e yetki veren başta üyelerimiz olmak üzere teşkilatımızın her kademesinde görev yapan dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Önümüzdeki dönemlerde daha da güçlenerek hem yetkimizi hem de etkimizi daha fazla hissettirmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL