Siyaset

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “BİZ OSMANLI VARİSİ TÜRKİYE’YİZ, BUNLAR BİZE YÜKTEN ÇOK MUTLULUK GETİRİR”

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Ukrayna’dan Elazığ’a tahliye edilerek Aşağıdemirtaş konteyner kentine yerleştirilen Ahıska Türk’lerini ziyaret etti.    AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, AK Parti İl Yönetim Kurulu..

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “BİZ OSMANLI VARİSİ TÜRKİYE’YİZ, BUNLAR BİZE YÜKTEN ÇOK MUTLULUK GETİRİR”

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Ukrayna’dan Elazığ’a tahliye edilerek Aşağıdemirtaş konteyner kentine yerleştirilen Ahıska Türk’lerini ziyaret etti. 

 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Ukrayna’dan Elazığ’a tahliye edilen ve Aşağıdemirtaş Konteyner Kente yerleştirilen bin 113 Ahıska Türk’ünü ziyaret etti. Ahıska Türkleri ile yakından ilgilenen Milletvekili Zülfü Demirbağ, bol bol sohbet ederek kaldıkları konaklama merkezini inceledi.
Ahıska Türklerinin en iyi şekilde ağırlanabilmesi için devletin tüm imkanları seferber ettiğini ifade eden Milletvekili Demirbağ, “Gerçekten mutlu olduk, memnun olduk. Onlar da bizim 20 sene önceki Elazığ’ın aile hayatını hatırlattı bana. Ailesiyle, erkeğiyle, hanımıyla, çocuğuyla gerçekten bizim şehirden ziyade köylerimizde, ilçelerimizde bir kısmında halen gördüğümüz manzaralarla karşılaştık. Bizim bir parçamız onlar da. Kardeşlerimiz. Cenab-ı Allah inşallah önce arzu edilen bir huzurlu ortam sağlar. İnşallah barış olur. Arzu edenler memleketine, yurduna döner. Bu süre içerisinde de en iyi şekilde inşallah devlet olarak ağırlarız. Biz Osmanlı varisi Türkiye’yiz, güçlü bir ülkeyiz. Bunlar bizim için, bizim devletimiz için yükten çok mutluluk getirir bize” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL