Elazığ

RAHAT BİR YAZ DÖNEMİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Elazığ Belediyesi, Elazığlılara daha rahat bir yaz mevsimi yaşatmak için şehir genelinde periyodik olarak ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.   Elazığ Belediyesi, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte şehrin tüm mahallelerinde ilaçlama çalışmalarına etkin..

RAHAT BİR YAZ DÖNEMİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Elazığ Belediyesi, Elazığlılara daha rahat bir yaz mevsimi yaşatmak için şehir genelinde periyodik olarak ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

 

Elazığ Belediyesi, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte şehrin tüm mahallelerinde ilaçlama çalışmalarına etkin bir şekilde devam ediyor.
Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaz aylarının yaklaşmasıyla artan sıcaklıklarla birlikte ortaya çıkan sinek, sivrisinek ve haşerelere karşı belirlenen program dâhilinde mahalle, cadde, sokak, refüj, park ve yeşil alanlarda ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirerek halk sağlığına zarar veren canlıların üremesinin önüne geçiyor.

“HAŞERELERLE MÜCADELE ÇALIŞMALARIMIZ BELİRLİ ARALIKLARLA DEVAM EDECEKTİR”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Yaz mevsiminde vatandaşlarımızın daha rahat ve huzurlu bir ortamda zamanlarını geçirebilmeleri için gece ve gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda halk sağlığı açısından pek çok olumsuzluğa davetiye çıkaran sinek, sivrisinek ve haşerelere karşı yürüttüğümüz ilaçlama çalışmaları belirli periyotlarda aralıksız olarak devam edecektir.” denildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL