Sağlık

POLİKLİNİKLER MESAİ SONRASI DA HİZMET VERECEK

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimiz Prof. Dr. Erol Keleş hastanede yapılan ek saat güncellemesi ile ilgili açıklama yaptı. Başhekim Keleş, 9 Mayıs’tan itibaren şehir hastanemizde bazı branşlarda ki bunlar 9..

POLİKLİNİKLER MESAİ SONRASI DA HİZMET VERECEK

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimiz Prof. Dr. Erol Keleş hastanede yapılan ek saat güncellemesi ile ilgili açıklama yaptı. Başhekim Keleş, 9 Mayıs’tan itibaren şehir hastanemizde bazı branşlarda ki bunlar 9 tane branşımızda mesai sonrası saat 17.00 ile 21. 00 arasında mesai sonrası poliklinik hizmeti vermeye başlayacağız” dedi.

KELEŞ: 17.00 İLE 21. 00 ARASINDA MESAİ SONRASI POLİKLİNİK HİZMETİ VERMEYE BAŞLAYACAĞIZ

Başhekim Prof. Dr. Erol Keleş, “Hastanemiz tekrardan yeni bir özveriye imza atmıştır. Burada şunu söylemem gerekir; önümüzdeki haftadan 9 Mayıs’tan itibaren şehir hastanemizde bazı branşlarda ki bunlar 9 tane branşımızda mesai sonrası saat 17.00 ile 21. 00 arasında mesai sonrası poliklinik hizmeti vermeye başlayacağız. Bu 9 tane polikliniğimiz kadın hastalıkları ve doğum polikliniği, çocuk hastalıkları, dahiliye, kardiyoloji, kulak burun boğaz, göz, nöroloji, ortopedi, fizik tedavi ve aynı zamanda devam eden radyoloji kliniklerimizde mesai sonrası bölgemize ve şehrimize hizmet edebilmek açısından 17.00 ile 21.00 arasında ek mesai uygulanacaktır. Vatandaşlarımız özellikle Alo 182’den veya hastanemiz web sayfasından MHRS’den randevularını alacak mesai sonrası da hastanemizden hizmet alabileceklerdir. Bu hizmetin oluşmasında hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza bu öz verili davranışları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL