Elazığ

ŞİŞ: “ŞEHRİMİZE VE HALKIMIZA EN VERİMLİ BİR ŞEKİLDE HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Elazığ İl Özel İdaresi’nde Ramazan Bayramı’nın ardından ilk iş günü bayramlaşma ile başladı.   Bayramlaşma programı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali ŞİŞ, Genel Sekreter Yardımcıları Cemil Yatkın ve Dr…

ŞİŞ: “ŞEHRİMİZE VE HALKIMIZA EN VERİMLİ BİR ŞEKİLDE HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Elazığ İl Özel İdaresi’nde Ramazan Bayramı’nın ardından ilk iş günü bayramlaşma ile başladı.

 

Bayramlaşma programı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali ŞİŞ, Genel Sekreter Yardımcıları Cemil Yatkın ve Dr. Murat Okubay, Şube Müdürleri ile Yol İş Sendikası 2.Nolu Şube Genel Sekreteri Cumali Demiroğlu tarafından saha amirliği ve idari binada personellerle bir araya gelinerek gerçekleştirildi.

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali ŞİŞ, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada İş odaklı çalışma vurgusu yaparken, bütün çalışma arkadaşları ile bir aile bütünlüğü anlayışı çerçevesinde hizmet ettiklerine dikkat çekti. ŞİŞ “Özel İdarenin memuru, işçisi ve bütün çalışanları büyük bir hizmet ailesinin üyeleridir. Bizler, kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizin her köşesinde halkımıza hizmet etmekteyiz. İl Özel İdaresi’nin tüm çalışanları şehrimize ve halkımıza en verimli bir şekilde hizmet etmeye çalışmaktadır. Bayram sonrasında ki ilk iş günümüzde de çalışma arkadaşlarımızla bayramlaşarak mesaiye başladık ve her birinin bayramını kutladık” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL