Elazığ

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, görevi başında olan çalışanlarını Ramazan Bayramı’nda da yalnız bırakmadı.   Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde vatandaşların rahat, huzurlu ve güvenli bir..

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, görevi başında olan çalışanlarını Ramazan Bayramı’nda da yalnız bırakmadı.

 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde vatandaşların rahat, huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmeleri için görevi başında olan personellerini ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları bayram süresince vatandaşa kesintisiz hizmet sunan birim personelleri ile tek tek bayramlaştı.

Başkan Şerifoğulları bayram ziyaretlerine, bayramda daha temiz bir Elazığ için çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ile başladı.

Daha sonra Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü personelleri ile bayramlaşan Başkan Şerifoğulları son olarak vatandaşın huzuru ve güvenliği için 24 saat görevi başında olan İtfaiye Müdürlüğü personeli ve

Zabıta Müdürlüğü Amirliği personellerini ziyaret etti.

Bayramda görev yapan Belediye personellerinin bayramını tebrik eden Başkan Şerifoğulları, personeline gösterdikleri yoğun gayret ve özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek, “Hemşehrilerimizin huzur içinde bayram yaşaması için tüm ekiplerimizle görev başındayız.” dedi.

Ziyaretler, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle noktalandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL