Elazığ

TÜRK İŞ’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI

Türk İş tarafından 1 Mayıs işçi bayramı öncesinde açıklama yaptı. Mağdur olan çalışanların her zaman yanında oldukları vurguladıkları bir basın açıklaması mesajını verdi. Türk İş Elazığ İl Temsilciği, Yol-İş Sendikası tarafından 1 Mayıs öncesi..

TÜRK İŞ’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI

Türk İş tarafından 1 Mayıs işçi bayramı öncesinde açıklama yaptı. Mağdur olan çalışanların her zaman yanında oldukları vurguladıkları bir basın açıklaması mesajını verdi.

Türk İş Elazığ İl Temsilciği, Yol-İş Sendikası tarafından 1 Mayıs öncesi açıklama yapıldı.

Türk İş Elazığ İl Temsilcisi Yol-İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Mehmet Kara, son 50 yılda tüm dünya emekçilerinin yaşama şartlarının daha da kötüleştiğini söyledi. Kara, “1 gün sonra 1 Mayıs. Yaşamını emeğiyle sürdürenlerin hak arama ve mücadele günü. Emekçiler olarak bizim günümüz. Son 50 yılda tüm dünya emekçilerinin yaşama şartları bir öncekilere göre biraz daha kötüleşti. Zenginle fakir arasındaki fark daha da açıldı” dedi.

Kara, Yaşanan sorunlara tek çare sendikal örgütlenmedir diye konuştu. Kara, “Yükselen yaşama maliyetine karşı önlem olarak ücretlerde artış sağlandı birçok iş kolunda ücret artışları önceki senelerle karşılaştırıldığında nispeten daha yüksek oldu. Asgari ücret vergi dışı bırakıldı. Bütün bunlardan kurtuluşun çaresi sendikal örgütlenmelidir” dedi.

Mehmet Kara, Türkiş mağdur ve mazlumun yanında olma sorumluluğunu yerine getirmeye devam edecektir dedi. Kara, “Türk İş 70 yıllık geçmişinden aldığı güçle işçilerin mağdurun ve mazlumun yanında olma sorumluluğunu yerine getirmeye devam edecektir. Türkiye’de Türk İş var yaşasın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL