Elazığ

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI’NDAN ELAZIĞ’A BÜYÜK YATIRIMLAR

Gençlik Ve Spor Bakanlığı, Elazığ yatırımları için imza töreni düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Elazığ’a ve ilçelerine yapılacak dev yatırımları için protokol imza töreni düzenlendi. İmza Törenine Gençlik ve Spor Bakanı..

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI’NDAN ELAZIĞ’A BÜYÜK YATIRIMLAR

Gençlik Ve Spor Bakanlığı, Elazığ yatırımları için imza töreni düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Elazığ’a ve ilçelerine yapılacak dev yatırımları için protokol imza töreni düzenlendi. İmza Törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Elazığ Valisi Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Tolga Ağar ve Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve İlçe Belediye Başkanları katıldı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Elazığ gününü Ankara’da gençlerimizle birlikte bize yaşattığınız biçin teşekkürlerim iletmek istiyorum. Gerçekten bugün altına imza atacağımız yatırımlar Önceden kararlaştırdığımız, taleplerimizi ilçe ilçe belde belde ilettiğimiz, hepsiyle alakalı olumlu sonuç olduğumuz taleplerimizle alakalı resmi bir yatırım yapacağız. Bu yatırımlarla Allah nasip ederse Elazığ’ımızda Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın elinin uzanmadığı hiçbir belde, ilçe, köy kalmayacak. Bundan son derece memnunuz, Elazığlılar memnun. Biz spor tesislerine yapılan yatırımları gençliğe yapılan yatırım olarak görüyoruz. Gençliğe yapılan yatırımı olan ülkeler kendilerini başarılı hissederler. Bizler sizlerin sayesinde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde kendilerini güvende zannedecekler” ifadelerini kullandı.

Elazığ Valisi Ömer Toraman; “Sayın bakanımızın ilimize yaptığı sahur programı ile gençlerimizi Ankara’ya daveti bizleri çok mutlu etti. Bakanımızın tabiriyle gençler kendi bakanlıklarındalar. Bakanım Elâzığ’da 6 aydır görev yapıyorum ilimizdeki spor tesislerini gezince çok memnuniyet duydum çeşitli yatırımları almış bir iliz. Ancak bu defa da eksik kalan yerler için vermiş olduğunuz destek ile ilin genelinde çok büyük bir mesafe kat etmiş olacağız. Elazığ kendi yakın dönemi içerisindeki en büyük toplu spor yatırımlarını alıyor. Hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada; “bugün günlerden Elazığ. Elazığ ve ilçeleri için buradayız güzel müjdelerimiz var. Bütün bu çalışmaların Elazığ için hayırlı olmasını diliyorum. Bugün el ele veriyoruz hep birlikte. Elazığ sadece bölgenin değil ülkenin önemli bir noktası olması için önemli bir adım atıyoruz. Gençlerimizle birlikte geçen gün yatırımlarımızı belirledik ve bugünde ilk imzaları atıyoruz. Elaziz’i spor anlamında parmakla gösterilecek bir şehir yapmak gurur vesilesi. Elâzığ’da gakgoşların misafirperverliğini unutmak mümkün değil. Rabbim bizleri yine Elâzığ’da güzel vesilelerle buluştursun. Elazığ’da sahur yaptığımız gençlik merkezinin vizyonunu depremde asla unutamayız. Gençlerimiz ne isterse onların isteklerini yapmaya devam edeceğiz. 2002 yılı öncesini ve 2022 yılını iyi bileceğiz. 2002 yılı öncesi Elazığ’da sadece 1 tane spor tesisi varken bugün bu sayıyı 27’ye çıkarttık, 2002’de 1 tane yurt vardı şuan 7 tane yurt var. 2 gençlik merkezimiz var. Gençlik merkezi olmayan ilçemiz olmayacak beldelere kadar yapacağız.” dedi.

“GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI’NDAN ELAZIĞ’A BÜYÜK YATIRIMLAR”

Bakan Kasapoğlu Elazığ’a yapacakları yatırımları açıklayarak; “Stadımız ve salonumuz hızlı bir şekilde devam ediyor. Şimdi yeni tesislerimiz olacak bunlardan birisi atletizm pisti bunu da Elazığ’ın bir eksiği olarak algıladık ve 8 kulvarıyla bu protokolde atletizm pistimiz var hayırlı uğurlu olsun. Atıcılık bir ihtiyaçtı bununla ilgili salonumuzun protokolünü sizler için imzalıyoruz. Amatör futbol için 3 adet donanımlı sahayı Elazığ futboluna hediye ediyoruz. Spor salonlarımız çok önemli 3 yeni spor salonumuzu 250 kişi kapasiteli Elazığ’a katıyoruz. 7 gençlik merkezimizi kazandırıyoruz. Semt sahalarımız Türkiye’de yaygınlaştırdığımız bir projemiz. 38 yeni halı sahayı Elâzığ’a kazandıracağız. Yeni 16 basketbol ve voleybol alanlarımızı da kazandırıyoruz. Tenis kortlarımızda var protokolümüzde. 100 yeni basketbol alanı merkez ile köylerimize hayırlı olsun. Bu yatırımlarla birlikte Elâzığ inşallah en sağlam spor altyapısına sahip olacak. Bununla birlikte önemli sporcularımız yetişecek. Elâzığ’ın potansiyelini değerlendirmek için var gücümüzle çalışacağız. Sizler yeter ki kullanın bizler yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL