Elazığ

ELMÜTDER’İN BAŞKANI DEĞİŞTİ…

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneğinin genel kurulu gerçekleştirildi. Başkanlığa Miraç Ayaz seçildi. Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneğinin genel kurulu yapıldı. Tek aday ile gidilen seçimde Miraç Ayaz Başkanlığa seçildi. ELMÜTDER Eski Başkanı..

ELMÜTDER’İN BAŞKANI DEĞİŞTİ…

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneğinin genel kurulu gerçekleştirildi. Başkanlığa Miraç Ayaz seçildi.

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneğinin genel kurulu yapıldı. Tek aday ile gidilen seçimde Miraç Ayaz Başkanlığa seçildi. ELMÜTDER Eski Başkanı Av. Osman Avcıl, dernek olarak 8 yıl boyunca müteahhitlerin ve vatandaşların menfaatini koruduğunu belirterek, yeni Başkan Miraç Ayaz’a başarılar diledi.
Türkiye’nin en önemli ekonomi yapı taşlarından birini müteahhitlerin oluşturduğunu belirten ELMÜTDER Başkanı Miraç Ayaz, devraldığı bayrağı çok daha iyi yerlere taşıyacaklarını ifade etti. Başkan Ayaz, “Müteahhitler biliyorsunuz Türkiye’nin en büyük ekonomi yapı taşlarını oluşturuyor. Şuanda da Elazığ’da bir deprem geçirdik. Bir kentsel dönüşüm sürecine girdik. Şuan müteahhitlerin ve derneğin en çok ihtiyacı olan zamanlardan geçiyoruz. Bu derneği alıp daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

Bizler de Güçlü Haber Ajansı Olarak, Miraç Bey’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL