Elazığ

ARICAKLI ESNAFTAN VATANDAŞA DESTEK

Elazığ’ın Arıcak ilçesinde, market işletmeciliği yapan Mehmet Ali Çağlar, örnek çalışmalara imza atarak ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlara destek olmaktadır.   Arıcak’ta Çağlar Market sahibi Mehmet Ali Çağlar, yaptığı çalışmalarla ilçe..

ARICAKLI ESNAFTAN VATANDAŞA DESTEK

Elazığ’ın Arıcak ilçesinde, market işletmeciliği yapan Mehmet Ali Çağlar, örnek çalışmalara imza atarak ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlara destek olmaktadır.

 

Arıcak’ta Çağlar Market sahibi Mehmet Ali Çağlar, yaptığı çalışmalarla ilçe halkına destek olmaktadır. Temel gıdada müşterilerine yüzde 25 indirim uygulaması ve birçok yardıma muhtaç insana destek vermesi, herkes tarafından takdirle karşılanmaktadır.

Her yeni güne zamla uyanan esnaf ve vatandaş zor günlerden geçerken, Arıcak’ta market işletmeciliği yapan Çağlar, örnek bir davranış sergileyerek alım gücü düşen vatandaşlara destek olmak amacıyla gıda ürünlerinde indirim uygulayarak, bu konuda bütün esnaflara örnek olmaktadır.

Mehmet Ali Çağlar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ Arıcak’ta Çağlar market ailesi olarak bütün esnaflarımızın milletimize yardımcı olmalarını istiyoruz. Bu günler muhakkak geçecektir bu örnek davranışı Arıcak’tan başlatıyoruz bütün ülkemizde hızlıca yayılmasını istiyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL