Türkiye

FIRAT EDAŞ’TAN ÇALIŞANLARINA ÖDÜL…

FIRAT EDAŞ Sahada Üstün Performans Gösteren 144 Çalışanını Ödüllendirdi.     Sorumluluk sahasında bulunan Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl’de, kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Fırat Elektrik..

FIRAT EDAŞ’TAN ÇALIŞANLARINA ÖDÜL…

FIRAT EDAŞ Sahada Üstün Performans Gösteren 144 Çalışanını Ödüllendirdi.

 

 

Sorumluluk sahasında bulunan Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl’de, kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2021 yılında özverili çalışmalarıyla üstün performans gösteren saha çalışanlarını ödüllendirdi.

Abonelerine yaklaşık 38 bin kilometrekarelik sorumluluk sahasında 10 yılı aşkın süredir kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), başarılı saha çalışanlarını ödüllendirdi. Şirket tarafından düzenlenen 2021 Yılı Performans Değerlendirme Toplantısı’na Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şirket Müdürü Selman Nair ve bölge yöneticileri katıldı. 

 

“Saha çalışanlarımızın desteğiyle 4 il, 38 ilçe ve 1.947 köyü enerjimizle aydınlatıyoruz” 

 

144 saha çalışanının ödüllendirildiği toplantıda konuşan Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, şirketin hızlı ve sonuç odaklı çalışmalarıyla takdir topladığını belirtti. Kandemir, “Fırat EDAŞ olarak 1 milyonun üzerinde aboneye hizmet sunuyor; 4 il, 38 ilçe ve 1.947 köyü enerjimizle aydınlatıyoruz. Bu süreçte en büyük desteğimiz, gücümüze güç katan saha çalışanlarımız. Müşteri memnuniyetini öncelikli hedef olarak belirleyen ekiplerimiz, bölgede yaşayan vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunabilmek için İSG yönetmeliğine uygun biçimde, yenilenen ve gelişen teknolojiyi sürece dahil ederek var gücüyle çalışıyor. Şirket olarak özverili çalışmaları takdir etmek, ekip arkadaşlarımızın fiziksel, sosyal, duygusal motivasyonunu yüksek tutmak en büyük önceliğimiz. Son yıllarda yükselişe geçen başarı grafiğimizin mimarı olan tüm saha çalışanlarımızı tebrik ediyoruz” diye konuştu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL