Elazığ

KAHVECİLER ODASI İLE OKUR TİCARET ARASINDA TÜP İNDİRİMİ ANLAŞMASI

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası, üyelerinin faydalanması için Elazığ Okur Ticaret Şarkgaz- Selçukgaz Yönetim kurulu başkanı Yakup Okur ile özel indirim anlaşması imzaladı.    Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf..

KAHVECİLER ODASI İLE OKUR TİCARET ARASINDA TÜP İNDİRİMİ ANLAŞMASI

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası, üyelerinin faydalanması için Elazığ Okur Ticaret Şarkgaz- Selçukgaz Yönetim kurulu başkanı Yakup Okur ile özel indirim anlaşması imzaladı. 

 

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası binasında yapılan özel indirim anlaşmasına Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Ferhat Evsen, yönetim kurulu üyeleri ve Elazığ Okur Ticaret Şarkgaz- Selçukgaz Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Okur katıldı.
KAHVECİLERE TÜP DAHA UCUZ
Oda binasında yapılan protokolde Oda Başkanı Ferhat Evsen; “Bugün burada doğalgaz kullanmayan esnaflarımız için Şarkgaz – Selçukgaz bayisi Okur Ticaret ile özel iskonto anlaşması imzaladık” dedi.
Ferhat Evsen açıklamasında;” Uzun yıllardır odamız var olmasına rağmen yapılamayan hizmetleri esnafımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Bugün burada Elazığ Okur Ticaret Şarkgaz- Selçukgaz Yönetim kurulu başkanı Yakup Okur Bey ile yaptığımız sözleşme ile özellikle doğalgaz kullanmayan esnaflarımız tüp alımlarını daha ucuza mal edebilecekler. Bu sözleşmeyi bizimle yapan Elazığ Okur Ticaret Şarkgaz- Selçukgaz Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Okur’a çok teşekkür ederim.  İşte biz yönetimde olduğumuz müddetçe üyelerimiz kazanıyor, bizler yönetimde olduğumu müddetçe odamız kazanıyor. Bizlere destek çıkan bütün üyelerime, basına şahsım adına yönetim kurulu adına ve çalışan arkadaşlarım adına çok çok teşekkür ederim. Göreve geldiğimizden günden beri bize inanan bize güvenen esnaf arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sözleşmelerimizin maddeleri her zamanki gibi üyelerimizin menfaatinedir. Üyelerimiz gerekli bilgileri odamızdan alabilirler” ifadelerini kullandı.
Elazığ Okur Ticaret Şarkgaz- Selçukgaz Yönetim kurulu başkanı Yakup Okur ise açıklamasında; “Okur Ticaret olarak Elazığ’da başta kahveciler odası olmak üzere elimizden geleni yapmaktayız. Bizi teşvik ettikleri sürece biz Elazığ ekonomisine her konuda katkı sunmak istiyoruz. Bu vesileyle Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Ferhat Evsen’e ve bu sözleşmenin gerçekleşmesinde katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL