Türkiye

AKARYAKITA YAPILAN ZAM İPTAL EDİLDİ!

Son olarak benzine 79 kuruş motorine ise 2 lira 25 kuruş zam gelmişti. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS)’den yapılan açıklamaya göre, 10 Mart’ta benzine yapılan 79 kuruşluk..

AKARYAKITA YAPILAN ZAM İPTAL EDİLDİ!

Son olarak benzine 79 kuruş motorine ise 2 lira 25 kuruş zam gelmişti. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS)’den yapılan açıklamaya göre, 10 Mart’ta benzine yapılan 79 kuruşluk zam ve motorine yapılan 2 lira 25 kuruşluk zammın kaynağından iptal edilmesi nedeniyle geri çekildiği belirtildi.

Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaş, benzin fiyatlarını da uçurdu. Savaş nedeniyle Amerika ve Avrupa’daki birçok ülkede benzin fiyatlarına zam geldi. Türkiye’de de günlerden bu yana uygulanan zamlar, 10 Mart’ta da sürdü. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından yapılan açıklamada benzine 79 kuruş, motorine ise yapılan 2 lira 25 kuruş zam yapıldığı duyurulmuştu. Ancak EPGİS, akşam saatlerinde gerçekleştirdiği yeni açıklamayla zamların geri çekildiğini belirtti.

 

“KAYNAĞINDAN GERİ ÇEKİLMESİ GEREKÇESİYLE İPTAL EDİLMİŞTİR” 

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Değişim İptali 10 Mart 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; benzinde 0,79 motorinde 2,25 TL/LT olarak yapılan zamlar ürün fiyatlarının bugün büyük oranlı düşüş göstermesi doğrultusunda kaynağından iptal edilmiştir” denildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL