Elazığ

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KANDEMİR,ELAZIĞ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti. Kandemir ve beraberindeki heyeti Başkanlık makamında ağırlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları çalışmalarına..

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KANDEMİR,ELAZIĞ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti.

Kandemir ve beraberindeki heyeti Başkanlık makamında ağırlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları çalışmalarına ilişkin gerçekleştirdiği sunumda, “Göreve geldiğimiz günden itibaren hemşehrilerimize olan taahhütlerimizi yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Bu süreçte özellikle Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, teşkilatımız, Meclis Üyelerimiz her zaman destek sağladılar. Bizler 11 ana başlıktaki 100 projemizi hazırlarken ayakları yere sağlam basan projeler hazırladık, projelerimizi şehrin gerçek sorunları üzerine hazırladık. İddiamız sorunları asgari düzeye indirmektir. Bunun için gayretle çalışıyoruz. Kısa süre içerisinde çok kıymetli işlere imza attık. Söz verdiğimiz projelerden 66 tanesi ile şehrimizin ihtiyaçlarına binaen hazırladığımız 15 projeye ilişkin çalışmalarımıza başlayıp bitirdik.” dedi.

KANDEMİR: “BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

Başkan Şerifoğulları’nın Belediye hizmetlerine ilişkin sunumunu ilgiyle dinleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Başkanımızın anlattığı projeler vizyon projeler. Cumhurbaşkanımızın hep söylediği gibi, ‘Belediyecilikte kaynak yönetmeyi bileceksiniz. Kaynak üretmeyi bileceksiniz.’ Başkanımızın projelerini dinledik, bunlar sadece belediye kaynağı ile hayata geçirilebilecek projeler değil. Demek ki Başkanımız kaynak üretme konusunda da çaba göstermiş. İkincisi, insan yönetmeyi bileceksiniz. İnsan kaynaklarını doğru yönetmeyi bileceksiniz. Ve tüm bunları koordineli bir şekilde yapacaksınız. Başkanımız sözlerinin her aşamasında ekibine teşekkür ediyor. Başarıyı biz yaptık diye değil, ben ben demeden, İl Başkanı’na, Vekillere, Meclis Üyesi’ne, birim amirlerine, herkese mal ettiği için de Başkanımız ayrıca övgüyü hak ediyor. Bu uyumu çok değerli buluyorum. Ayrıca AK Partili il belediye başkanları içerisinde en genç Belediye Başkanımızsınız. Genç arkadaşlarımıza örnek olmak noktasında da başarılarınızın çok önemli olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Başkan Şerifoğulları’nın şehre kazandıracağı meydan projelerini çok önemli bulduğunun altını çizen Kandemir, “Sizler gelecekte bu çalışmalarınızla anılırsınız. Sizleri çok tebrik ediyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL