Elazığ

“UNUTMAYALIM BIZI RUSYA İLE KARŞI KARŞIYA GETİRİP YARI YOLDA BIRAKTILAR”

Osmanlı Partisi Elazığ İl Başkanı Mücahit Yamanoğlu Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesine yönelik yazılı bir açıklama yayınladı.   Yamanoğlu açıklamasında; “Ukrayna’yı Rusya’ya Veren ABD Karşılığında Hangi Ülkeyi Aldı? Türkiye, Suriye’de gaza..

“UNUTMAYALIM BIZI RUSYA İLE KARŞI KARŞIYA GETİRİP YARI YOLDA BIRAKTILAR”

Osmanlı Partisi Elazığ İl Başkanı Mücahit Yamanoğlu Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesine yönelik yazılı bir açıklama yayınladı.

 

Yamanoğlu açıklamasında; “Ukrayna’yı Rusya’ya Veren ABD Karşılığında Hangi Ülkeyi Aldı?
Türkiye, Suriye’de gaza geldiği gibi Ukrayna’da emperyalist batının gazına gelip Rusya ile papaz oldu!
Bir komedyenin yönettiği Ukrayna, Rus işgali ile karşı karşıya. Ülke bölünüp parçalanacak ya da rejim değişecek ya da hepsi birden gerçekleşecek! Büyük şeytan ABD, gaza getirerek kışkırttığı ve Rusya’ya verdiği Ukrayna karşılığında hangi ülkeyi aldı acaba? Bölünüp parçalanma ya da işgal edilme sırası hangi ülkede? 20 yıldır dışişleri bakansız, dış politikasız dış politika yürüten bu nedenle de dünyada yalnızlaşan ve dışlanan Türkiye oldukça dikkatli olmak zorunda. Putin’in :”Sözde müttefiklerimiz Ukrayna’ya silah satıyorlar ve silahlandırıyorlar” lafzına dikkat!
“Dostum Putin ve müttefikimiz Rusya” başımıza çorap örebilir! Her zamankinden daha çok milli birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var! MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET DAMARLARIMIZDAKİ ÂSİL KANDA MEVCUTTUR!” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL