Elazığ

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NE ALINACAK 150 GEÇİCİ İŞÇİ KURA İLE BELİRLENDİ

Elazığ Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı’nda alınan karar gereği, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde geçici olarak istihdam edilmek üzere alınacak 150 erkek işçi noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. Elazığ..

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NE ALINACAK 150 GEÇİCİ İŞÇİ KURA İLE BELİRLENDİ

Elazığ Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı’nda alınan karar gereği, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde geçici olarak istihdam edilmek üzere alınacak 150 erkek işçi noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.

Elazığ Belediyesi Kültür Park Mamurat-ül Aziz Salonu’nda koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen kura çekimine Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Muharrem Doğan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Personel Şefi Neşe Türker, 4. Noter Başkâtibi Serkan Özkan ve vatandaşlar katıldı.

Katılımcılar ve noter huzurunda başvuruda bulunan 2497 kişinin isminin yazılı olduğu kâğıtlar, çekiliş torbasına bırakılarak kura çekimi gerçekleştirildi.

Kura çekimi sonucunda belirlenen 150 erkek işçi, 5 ay 29 gün süreyle Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak.

Kura sonuçları, www.elazig.bel.tr/duyurular/ sayfasından ilan edilmiştir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL