Elazığ

MADEN SAHASI ÖN TALEP TOPLAMA İŞLEMLERİ BUGÜN BAŞLIYOR

Elazığ Ticaret ve Sanayi öncülüğünde oluşturulan Elazığ Girişim Grubu tarafından Maden İlçesindeki maden sahası ile ilgili ön talep toplanması işlemlerine bugün başlanacak. Elazığ Ticaret ve Sanayi öncülüğünde oluşturulan Elazığ Girişim..

MADEN SAHASI ÖN TALEP TOPLAMA İŞLEMLERİ BUGÜN BAŞLIYOR

Elazığ Ticaret ve Sanayi öncülüğünde oluşturulan Elazığ Girişim Grubu tarafından Maden İlçesindeki maden sahası ile ilgili ön talep toplanması işlemlerine bugün başlanacak.

Elazığ Ticaret ve Sanayi öncülüğünde oluşturulan Elazığ Girişim Grubu tarafından Maden İlçesindeki maden sahası ön talep toplanması işlemlerine bugün  başlanacak, 23 Şubat Çarşamba gününe kadar devam edecek.

En düşük hisse bedeli 100 bin TL olarak belirlenirken, ortak olarak yer almak isteyen, Holding, şirketler, yatırımcılar ve vatandaşlar müracaat edebilecekler.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ Ticaret ve Sanayi öncülüğünde oluşturulan Elazığ Girişim Grubu tarafından Elazığ’ın Maden İlçesindeki maden sahası ile ilgili ön talep toplanması işlemlerine bugün başlanacak. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası 2. Katında oluşturulan başvuru masalarına bu oluşumun içerisinde ortak olarak yer almak isteyen, Holding, şirketler, yatırımcılar ve vatandaşlar müracaat edebilecekler. En düşük hisse bedeli 100 bin TL olarak belirlenirken, Elazığ TSO Proje Koordinatörü Osman Seçgin ve Elazığ TSO Özel Kalem Müdürü Yunus Üstündağ tarafından alınacak ön talep başvuruları 23 Şubat Çarşamba gününe kadar devam edecek” denildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL