Elazığ

ELAZIĞ TSO, 2022 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Elazığ TSO’nun 2022 yılı ilk meclis toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Yaşar başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, 2018-2022 yılları arasında odanın stratejik planının yüzde 83’ünün tamamladığı vurgulandı. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda Ocak ayı..

ELAZIĞ TSO, 2022 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Elazığ TSO’nun 2022 yılı ilk meclis toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Yaşar başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, 2018-2022 yılları arasında odanın stratejik planının yüzde 83’ünün tamamladığı vurgulandı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda Ocak ayı olağan meclis toplantısı Ahmet Yaşar’ın başkanlığında yapıldı.

2022 yılının ilk toplantısında, oda yönetiminin 3 yıllık görev süresi boyunca hayata geçirdiği faaliyetler üzerinde duruldu.

Göreve geldikleri 2018 yılıyla 2022 yılları arasında Stratejik Planının %83’ünü gerçekleştirdiklerini söyleyen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, “Şehrin ve iş dünyasının belki de önümüzdeki 50 yılına etki edecek projeler ile ilimiz yatırımlarda bir çekim merkezi haline gelirken, çok küçük sermayelerin bile çok ortaklı yapılar altında değer kazanmasının önü açılmıştır” dedi.

Elazığ TSO Genel Sekreteri Mehmet Karabulut, Elazığ TSO 2018-2022 Dönemi Stratejik Plan Sunumu gerçekleştirildi. Karabulut, planın 4 ana başlık altında 109 maddeden oluştuğuna değindi.

Elazığ TSO Başkanı Başkanı Asilhan Arslan, “Hizmet dönemimiz içerisinde içinden geçtiğimiz tüm olumsuz şartlara rağmen hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan hep hedefe odaklanarak bugünlere geldik” dedi.

Arslan, “Agropark İnovasyon ve Eğitim Merkezi” projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Asilhan Arslan, proje ile Elazığ tarım ve hayvancılık sektörlerinde yeni bir dönemin kapısının aralandığını ifade ederek, 22 Milyon TL’lik projeye FKAnın 11 Milyon TL destek sağladığını aktardı.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL