Elazığ

ELAZIĞ TİCARET BORSASI BAŞKANI DUMANDAĞ’DAN YILBAŞI MESAJI

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.    Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, yayınladığı yeni yıl mesajında:” Yaşanılan..

ELAZIĞ TİCARET BORSASI BAŞKANI DUMANDAĞ’DAN YILBAŞI MESAJI

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

 

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, yayınladığı yeni yıl mesajında:” Yaşanılan mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntülerle 2021 yılını geride bırakarak yeni umut ve beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz ve yeni bir yılı daha sizlerle birlikte karşılamaktan mutluluk duyuyoruz.
Şimdi önümüzde yepyeni hedefler, umutlar ve beklentilerle dolu bir yıl var. Elazığ Ticaret Borsası olarak ülkemizin ve ilimizin toplumsal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaya, üyelerimizden aldığımız güçle, istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz.
Tüm insanlığın barış içerisinde yaşadığı, haksızlıkların olmadığı, tüm çocuklarımızın yüzlerinin güldüğü bir hayat hepimizin umudu… Huzur ve barışın öncelikle ülkemiz ve insanlık onuruna yakışır biçimde hazırlanması için hepimize görevler düşmektedir.
Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, kardeşliğin, sevgi ve saygının hâkim olmasını diliyorum. Yeni bir yıla girerken, dünyada barışın ve istikrarın önündeki engellerin kaldırılmasını umut ediyorum. Yeni yılda büyüyen ve gelişen bir Türkiye ve Elazığ dileğiyle tüm Elazığ’lı hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, Ülkemiz, Milletimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış dolu, aydınlık bir gelecek diliyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL