Elazığ

ELAZIĞ’DA FAHİŞ FİYAT DENETİMLERİ BAŞLADI

Ülke genelinde uygulanan fahiş fiyat denetimi Elâzığ’da da toptan ve perakende satış yerleri ile zincir marketlerde başlatıldı. Elazığ Valiliği’nin, Toptan ve Perakende Satış Yerleri ile Zincir Marketlerde Fahiş Fiyat Denetimi..

ELAZIĞ’DA FAHİŞ FİYAT DENETİMLERİ BAŞLADI

Ülke genelinde uygulanan fahiş fiyat denetimi Elâzığ’da da toptan ve perakende satış yerleri ile zincir marketlerde başlatıldı.

Elazığ Valiliği’nin, Toptan ve Perakende Satış Yerleri ile Zincir Marketlerde Fahiş Fiyat Denetimi kapsamında görevlendirdiği İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, İl Defterdarlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Zabıta Müdürlüğü’nün ortaklaşa oluşturduğu ekip denetimlere başladı.

Toptan ve Perakende Satış Yerleri ile Zincir Marketlerde yapılan denetimlerde fahiş fiyat ve piyasa fiyatlarını etkileyecek düzeyde mevsimsel şartlara bağlı stok miktarı, raf ve kasa fiyat karşılaştırılması, paket ürünlerin gramaj kontrolü ile ilgili mevzuatlar kontrol ediliyor. Denetimlerde ürünlerin alış ve satış fiyatları, etiket fiyatları, etiket değişim tarihlerindeki fiyatlamalar kent genelindeki bütün marketlerde kontrol edilecek.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL