Elazığ

ELAZIĞ’DA MADEN SAHASI İHALEYE ÇIKIYOR

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden Ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’nce Elazığ’ın da aralarında bulunduğu beş (5) ilde iki maden sahası, üç ürün üretecek tesis şartıyla ihale edilecek. Enerji ve..

ELAZIĞ’DA MADEN SAHASI İHALEYE ÇIKIYOR

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden Ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’nce Elazığ’ın da aralarında bulunduğu beş (5) ilde iki maden sahası, üç ürün üretecek tesis şartıyla ihale edilecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünce Şırnak, Hakkari, Van, Siirt, Diyarbakır ve Elazığ sınırları içerisinde yer alan iki maden sahası, uç ürün üretecek tesis şartıyla ihale edilecek.

 

RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI

Konuya ilişkin ilan, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Şırnak, Hakkâri, Van, Siirt, Diyarbakır ve Elazığ sınırları içerisinde yer alan, 4’üncü grup kurşun, çinko, bakır maden sahası ve 2’inci grup maden sahasından oluşan 2 maden sahası, ara veya uç ürün üretimine yönelik tesis kurulması şartıyla ihaleye çıkarıldı.

İhale edilecek sahalara ilişkin bilgiler, 17 Kasım’dan itibaren MAPEG’in internet adresinde ilan edilecek ve sahalara tek teklif alınacak.

İlanda, tesis şartlı olarak ihalesi yapılacak sahaların ihale şartnamesi, koordinat bilgisi, alanı ve ihale tarihi de yer alacak.

Başvurular, ihalenin yapılacağı tarihte saat 09.00 ile 09.30 arasında MAPEG Asma Kat Opal Salonu’nda ihale komisyonuna doğrudan yapılacak.

Posta veya diğer yollardan yapılan başvurular geçersiz sayılacak. Kapalı teklif ve açık artırma usulü ile yapılacak ihaleye katılabilmek için gereken teminat tutarı, sahanın şartnamesinde belirtilen taban ihale bedelinden ve kapalı olarak verilen teklifin yüzde 20’sinden az olamayacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL