Elazığ

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “DOĞA DOSTU BİSİKLET YOLLARI” PROJEMİZ YAPIM İHALESİNE ÇIKIYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, 11 Ana Başlıkta 100 Proje’si içerisinde yer alan “Doğa Dostu Bisiklet Yolları” çalışmaları kapsamında Malatya yolu Hazardağlı Kavşağı ile Hilalkent Alt Kavşağına kadar olan mesafede..

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “DOĞA DOSTU BİSİKLET YOLLARI” PROJEMİZ YAPIM İHALESİNE ÇIKIYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, 11 Ana Başlıkta 100 Proje’si içerisinde yer alan “Doğa Dostu Bisiklet Yolları” çalışmaları kapsamında Malatya yolu Hazardağlı Kavşağı ile Hilalkent Alt Kavşağına kadar olan mesafede karşılıklı bisiklet yolu ve kaldırım düzenlemesi yapım işi için proje hazırlanarak ihaleye çıkarılıyor.

 

İHALE ANKARA’DA YAPILACAK

Şehrin; altyapı, üstyapı, sosyal, sportif ve kültürel amaçlı birçok konuda sorunlarına çözüm olacak ve ihtiyaçlarına cevap verecek çalışmalar hayata geçirdiklerini belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Bisiklet Yolu Yapım İşi” ihalesine ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“Bu projemiz, 11 Ana Başlıkta 100 proje kapsamındaki ‘Doğa Dostu Bisiklet Yolları’ çalışmalarımızın sahadaki uygulanışıdır. Elazığ Belediyesi olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve İl Bank ile iş birliği yaparak bir kısım da hibe kredi kullanarak projemizin yapım ihalesini gerçekleştiriyoruz. İhale Ankara’da yapılacak. Malatya yolu Hazardağlı ve Hilalkent Kavşakları arasında çift taraflı olmak üzere toplamda 6650 metre uzunluğundaki yeni bisiklet yolu yapım işimiz, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. Söz konusu projenin yapım işini Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü kontrol edecektir. Proje kapsamında belirlenen güzergâhta bisiklet yolu, bisiklet parkı, otopark, spor aletleri, yön çizgileri, levhalandırma, aydınlatma, çevre ve peyzaj düzenlemeleri yapılacak. İl Bank koordinatörlüğünde gerçekleşecek ihale, 23 Kasım 2021 tarihinde saat 14.00’te Ankara Çukurambar’da yapılacak. İnşallah projemizin bitişi ile şehrimizin yoğun olarak kullanılan güzergâhlarından olan Malatya yolu, peyzaj alanı ve bisiklet yolu ile yeniden düzenlenerek bir vizyon sergileyecektir.”

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL