Elazığ

MEHMET ALİ DUMANDAĞIN 10 KASIM MESAJI

“Ülkemizin kurtuluşunda aziz milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirerek, önderlik ettiği İstiklal mücadelemiz sonunda elde edilen zaferler ve kurduğu Cumhuriyet ile tüm dünyanın takdirini kazanan Atatürk, 83 yıl önce hayata..

MEHMET ALİ DUMANDAĞIN 10 KASIM MESAJI

“Ülkemizin kurtuluşunda aziz milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirerek, önderlik ettiği İstiklal mücadelemiz sonunda elde edilen zaferler ve kurduğu Cumhuriyet ile tüm dünyanın takdirini kazanan Atatürk, 83 yıl önce hayata gözlerini yumsa da kalplerimizde yaşamaya, fikirleriyle gelecek nesillerle var olmaya devam edecektir.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 1923´te Cumhuriyeti kurarak taçlandırdığı büyük mücadelede bizleri vatansız bırakmak isteyenleri kanı, canı ve yüreği ile durdurmuştur. Ebediyete intikal edişinin yıldönümünde bizlere düşen görev, Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet’in değerlerini korumak, öngörmüş olduğu yolda ülkemizi daha aydınlık yarınlara ulaştırmaktır. Atatürk’ün gelecek nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatmak için birlik ve beraberlik içerisinde, ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla var gücümüzle yılmadan çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83’üncü yılında minnet ve şükranla anıyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL