Elazığ

YELİZ ÖĞRETMEN’DEN OKULLARA DUVAR RESMİ

Bilim ve Sanat Merkezi Görsel Sanatlar Öğretmeni Yeliz Tuğal her hafta bir okulu ziyaret ederek okul duvarlarını çocuklar için eğitim içerikli resimlerle süslemeye devam ediyor. İlimizde birçok okulda duvar resmi..

YELİZ ÖĞRETMEN’DEN OKULLARA DUVAR RESMİ

Bilim ve Sanat Merkezi Görsel Sanatlar Öğretmeni Yeliz Tuğal her hafta bir okulu ziyaret ederek okul duvarlarını çocuklar için eğitim içerikli resimlerle süslemeye devam ediyor.

İlimizde birçok okulda duvar resmi yapan Görsel Sanatlar Öğretmeni Yeliz TUĞAL bu hafta da Fatih Mehmet İlkokulunu ziyaret ederek duvar resmi çalışması yaptı.
Öğrenciler ile birlikte yaptığı resimleri büyük beğeni toplayan Yeliz öğretmen son çalışmasına Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK’te eşlik etti. Yeliz öğretmenin çalışmasını inceleyen Müdür Gürtürk;
“Birçok okulumuzu gönüllü olarak ziyaret eden ve boş zamanlarını bu okullarda eğitim içerikli duvar resimleri yaparak değerlendiren öğretmenimize teşekkür ediyorum. Gittiğim birçok okulda Yeliz öğretmenimizin çalışmalarıyla karşılaşıyorum. Boş zamanlarını bile okullarımıza hizmet ederek değerlendiren öğretmenimize teşekkür ediyorum” dedi.
Müdür GÜRTÜRK çalışmalarından dolayı Yeliz TUĞAL’a Teşekkür Belgesi vererek başarılarının devamını diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL