Siyaset

USTA’NIN SÖZLERİ VATANDAŞLARI ŞAŞIRTTI!

Geçen Cuma günü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta Elazığ’a geldi. Düzenlenen bazı toplantılardaki yaptığı konuşmalar vatandaşların tepkisine yol açtı.         USTA: “20 yılda çok..

USTA’NIN SÖZLERİ  VATANDAŞLARI ŞAŞIRTTI!

Geçen Cuma günü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta Elazığ’a geldi. Düzenlenen bazı toplantılardaki yaptığı konuşmalar vatandaşların tepkisine yol açtı.

 

 

 

 

USTA: “20 yılda çok şey yaptık, çok iş başardık. Bu bizim bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin bittiği anlamına gelmez. Tam tersi artık daha çok çalışacağız. Az uyuyan, çok çalışan bir liderin ekibiyiz hepimiz. Biz de aynı ekip çok çalışacağız, az uyuyacağız, emeğimizin üzerine emek katacağız. 24 saatin tüm dakikalarını iyi değerlendireceğiz. Gücünü sadece ve sadece milletinden alan Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasındayız, yanındayız, sağındayız, solundayız. Evet, bütün konuşmacılarımız, milletvekillerimiz, İl Başkanımız, Belediye Başkanımız ısrarla, ‘Biz sadece Elazığ için değil, bu ülke için çalışan bir aileyiz.’ dediler. Hepimiz bir aile olduğumuzun şuuru ile hareket etmeliyiz. Birimizin canı yansa hepimizin canı yanar, bunu unutmamalıyız. Birimizin sevinci hepimizin sevinci olur, birimizin başarısı hepimizin başarısıdır, bunu unutmamalıyız” dedi.
Kısaca Ak Parti Genel Başkan Yardımcısının sözlerinden sonra şimdi bir de vatandaşlarımız ne diyor, ona bir bakalım…
Vatandaşlar; “Önce zam, zulüm, eziyet, torpil, satıp satıp yandaşlara peşkeş çekme, boğazınıza kadar harama bulaşma, daha ne olsun tabii ki çok işler yaptınız”
“Nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz anlamış değilim. Kendi avanelerinize yedirdikçe yedirdiniz sonra da çok şeyler başardık diyorsunuz”
“Doğru çok iş başardınız, insanları sucu bucu diye ayırmayı, kısa yoldan zengin olmayı öğrettiniz”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL