Spor

BAŞKAN YILDIRIM’DAN ELAZIĞSPOR’A DESTEK

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın girişimleriyle Elazığspor’un teknik heyet ve oyuncuları, Mediline Hastanesi’nde ücretsiz olarak sağlık kontrolünden geçti.   TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Elazığspor’un teknik..

BAŞKAN YILDIRIM’DAN ELAZIĞSPOR’A DESTEK

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın girişimleriyle Elazığspor’un teknik heyet ve oyuncuları, Mediline Hastanesi’nde ücretsiz olarak sağlık kontrolünden geçti.

 

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Elazığspor’un teknik heyet ve oyuncuları AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın girişimleriyle sağlık kontrolünden geçti. Elazığspor’un teknik heyet ve oyuncularının sağlık kontrollerinin ücretsiz yapıldığını anımsatan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, hastane yöneticilerine katkılarından ötürü teşekkür etti.

YILDIRIM: TAKIMIMIZ ESKİ GÜZEL GÜNLERİNE DÖNECEK

Kulübün içinde bulunduğu ve mücadele ettiği şartlarda 7’den 70’e herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Başkan Yıldırım, “Şehrimizin en önemli markası maalesef istediğimiz noktada değil. Elazığspor’umuzu çok daha iyi yerlerde görme arzusundayız. Bu çorbada bizim de bir tuzumuzun olması bizi ziyadesiyle mutlu etti. İnşallah bundan sonraki süreçte Elazığspor’umuzun daha iyi yerlere gelebilmesi için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Bu düşüncelerle, Elazığspor’umuzun sağlık kontrolünden geçmesinde desteğini esirgemeyen Mediline Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Siğergök’e ve Kulüp Başkanımız Serkan Çayır’a bir kez daha teşekkür ediyorum. Sezonun Elazığspor’umuza hayırlı olmasını temenni ediyor, takımımıza yürekten başarılar diliyorum. İnşallah bu sıkıntılı süreç en kısa zamanda sona erer ve takımımız eski güzel günlerine döner. Bu konuda bizler hep takımımızın yanında olacağız.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL