Elazığ

MÜDÜR GÜRTÜRK’ÜN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.     Müdür Gürtürk Kutlama mesajında; “Aziz milletimizin; kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle verdiği topyekûn onurlu..

MÜDÜR GÜRTÜRK’ÜN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

 

 

Müdür Gürtürk Kutlama mesajında;

“Aziz milletimizin; kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle verdiği topyekûn onurlu mücadelenin eseri ve tarihimizin en şanlı zaferlerinden biri olarak, 30 Ağustos 1922’de kazanılan, Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 99. yıl dönümünü gururla ve coşkuyla kutluyoruz.
Gücünü ve bekasını, birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan Aziz Milletimizin, tarih boyunca yüce değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenmenin, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız her türlü badireyi aşmamızı sağlayacağına yürekten inanıyorum.
Haklı, onurlu mücadelesiyle, vatan sevgisinin sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamış, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiş olan Aziz Milletimiz, dayanışmasıyla bütün dünyaya anlamlı bir mesaj vermiş; ülkemiz gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgesinin ve dünyanın ışık saçan ülkelerinden biri haline gelmiştir.
Bugün, şehitlerimizin kanı ile sulanan bu vatanın her karış toprağında, her damla suyunda hala hak iddia etmeye çalışanlar 30 Ağustos’u asla unutmamalıdır. Bilinmelidir ki 99 yıl önce başlarına gelen, bugün misliyle aziz milletimizin kahraman evlatları tarafından kendilerine de yaşatılacaktır.
Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda edan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin ve şanlı ordumuzun, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL