Elazığ

FIRAT KALKINMA AJANSI DÖNEM BAŞKANI MALATYA VALİSİ AYDIN BARUŞ OLDU

Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı’nın yeni dönem başkanı, Malatya Valisi Aydın Baruş oldu. TRB1 Bölgesinin sürdürülebilir kalkınmasını sağlamak ve yerel potansiyeli harekete geçirmek için..

FIRAT KALKINMA AJANSI DÖNEM BAŞKANI MALATYA VALİSİ AYDIN BARUŞ OLDU

Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı’nın yeni dönem başkanı, Malatya Valisi Aydın Baruş oldu.

TRB1 Bölgesinin sürdürülebilir kalkınmasını sağlamak ve yerel potansiyeli harekete geçirmek için gereken plan, program ve araçları hazırlayarak paydaşlarıyla birlikte uygulama amacında olan Fırat Kalkınma Ajansı’nda yönetim kurulu başkanı değişti.

Merkezi Malatya olan,  faaliyet alanları Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illeri olan Fırat Kalkınma Ajansı dönem başkanlığını, Malatya Valisi Aydın Baruş yürütecek.

Elazığ Valiliği’nde, Dönem Başkanı Vali Erkaya Yırık başkanlığında gerçekleştirilen Fırat Kalkınma Ajansı toplantısında, Malatya Valisi Başkanlığa Aydın Baruş seçildi.

Fırat Kalkınma Ajansının yeni dönem başkanı Malatya Valisi Baruş başkanlığı, 2020 yılında FKA dönem başkanlığına seçilen Elazığ Valisi Erkaya Yırık’tan devraldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL