Spor

SON DAKİKA FENERBAHÇE’DE BOMBALAR PEŞ PEŞE !!!

TRANSFERDE GAZA BASILDI Fenerbahçe, yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüslemek için kadrosuna birçok yıldızı katmak için yoğun mesai harcıyor. İşte Fenerbahçe’nin gündemindeki isimler… FORVETTE 3 ADAY Helsinki karşısına sakatlıklar nedeniyle golcüsüz..

SON DAKİKA FENERBAHÇE’DE  BOMBALAR PEŞ PEŞE !!!

TRANSFERDE GAZA BASILDI

Fenerbahçe, yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüslemek için kadrosuna birçok yıldızı katmak için yoğun mesai harcıyor. İşte Fenerbahçe’nin gündemindeki isimler…

FORVETTE 3 ADAY

Helsinki karşısına sakatlıklar nedeniyle golcüsüz çıkan Fenerbahçe’de taraftar en çok bu bölgeye yapılacak takviyeyi merak ediyor. Forvet için üç isim ön plana çıkıyor. Yönetim, Lyon’un yıldızı Moussa Dembele için büyük çaba sarf ediyor. Fransız yıldızla prensip anlaşmasına varılsa da kulübüyle yapılan pazarlıklar zorlu geçiyor.

 

Diğer yandan Cedric Bakambu için yapılan girişimlerde artık Çin’den gelecek haber bekleniyor. Kongolu oyuncu eğer Beijing Guoan’dan bonservisini alabilirse, imza için hazır olacak.

HWANG İDDİASI

Fenerbahçe’nin santrfor transferinde listesindeki oyunculardan birinin Leipzig’de forma giyen Hee-chan Hwang olduğu öğrenildi. Fenerbahçe, Hee-chan Hwang’yi yedekte bekletirken, şu anda santrfor transferinde başka bir hedefe odaklanmış durumda. Eğer kulübün ilk planı gerçekleşmezse B planı olarak Hee-chan Hwang’nin devreye girebileceği iddia edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL