Elazığ

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA JEST!

Pandemi sürecinde sağlık çalışanları için ücretsiz ulaşım hizmeti sunan Elazığ Belediyesi, bu uygulamayı sürdürecek. Aile Sosyal Hizmet Ve Sağlık İşçileri Sendikası Elazığ Bölge Başkanı Ahmet Deniz Gürtürk; “Elazığ Belediye Başkanımız..

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA JEST!

Pandemi sürecinde sağlık çalışanları için ücretsiz ulaşım hizmeti sunan Elazığ Belediyesi, bu uygulamayı sürdürecek. Aile Sosyal Hizmet Ve Sağlık İşçileri Sendikası Elazığ Bölge Başkanı Ahmet Deniz Gürtürk; “Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na tüm sağlık çalışanları adına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

Elazığ Belediyesi, sağlık çalışanlarının yanında olmaya devam ediyor. Pandemi sürecinde sağlık çalışanları için işe gidiş ve dönüşlerinde ulaşım hizmetlerini ücretsiz sağlayan Elazığ Belediyesi, bu uygulamaya devam edecek.

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Aile Sosyal Hizmet ve Sağlık İşçileri Sendikası Elazığ Bölge Başkanı Ahmet Deniz Gürtürk, “Covid19 pandemi dolayısıyla Elazığ Belediyesi tarafından sağlık çalışanları için işe gidiş dönüşlerinde ulaşım hizmetlerinin ücretsiz olması tarafımız, kamuoyu ve basın organları tarafından takdir toplamıştır. Konu, görülen lüzum üzerine tekrar sendika bölge başkanlığımızca değerlendirilerek Ulaştırma Hizmetlerinden sorumlu Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı ile ücretsiz taşıma hakkında görüşülüp ücretsiz taşımaya devam edileceği bölge başkanımıza sözel olarak bildirilmiştir.

 

Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları neslinde Ulaştırma Hizmetlerinden sorumlu Elazığ Belediye Başkan Yardımcısına Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü ve çalışanlarına üyelerimiz ve tüm sağlık çalışanları adına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL