Elazığ

AKIN: “MİLLETİMİZİN YÜCE ADALETİNİN PENÇESİNDEN KİMSE KURTULAMAZ!”

Son günlerde ülkenin bir çok yerinde aniden başlayan yangınlarla ilgili olarak, Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın bir basın açıklaması yaptı.     Akın basın açıklamasında; “Üzülerek ifade etmek..

AKIN: “MİLLETİMİZİN YÜCE ADALETİNİN PENÇESİNDEN KİMSE KURTULAMAZ!”

Son günlerde ülkenin bir çok yerinde aniden başlayan yangınlarla ilgili olarak, Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın bir basın açıklaması yaptı.

 

 

Akın basın açıklamasında;

“Üzülerek ifade etmek isterim ki, ülkemizin 63 noktasında orman yangınları devam ediyor. Ağaçlar ve hayvanlar sessiz ve kulakları tırmalayan bir çığlıkla yaşama veda ettiler. Böylesine bir katliamın arkasındakiler ve maşaları, bir karıncayı ezmekten imtina eden ve 1000 yıl boyunca sadece Hakk’a hizmet eden milletimizin yüce adaletinin pençesinden kurtulamayacaklardır. Bundan 100 yıl önce bu coğrafyayı karıştırıp bu milleti vatansız bırakmak isteyen herkesin hevesi kursağında kalmıştır ve bundan sonra da böyle olacaktır. Bu elim olayda hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL