Güncel

ELAZIĞ BİLİM VE SANAT MERKEZİ BAŞARILI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan fikri mülkiyet çalışmaları kapsamında patent, faydalı model,  tasarım ve marka çalışmaları sürecinde Elazığ Bilim ve Sanat Merkezi 2020/21 eğitim öğretim yılında 30 faydalı model ve..

ELAZIĞ BİLİM VE SANAT MERKEZİ  BAŞARILI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan fikri mülkiyet çalışmaları kapsamında patent, faydalı model,  tasarım ve marka çalışmaları sürecinde Elazığ Bilim ve Sanat Merkezi 2020/21 eğitim öğretim yılında 30 faydalı model ve tasarım tescili için Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanlığına başvuruda bulundu.

 

 

Yapılan başvurular sonucunda 26 faydalı model ve tasarımın tescil süreci olumlu sonuçlandı.

Bilim ve Sanat Merkezinde görev yapan ve patent, faydalı model ve tasarım çalışmalarında yer alan öğretmenlerimiz ile yöneticilerimiz Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’ü ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Kurum Müdürü Zülfü Yapıcı yaptıkları çalışmalar sonucunda öğretmen ve öğrencilerimizin yaptıkları çalışmaların koruma altına alındığını ve tescillendiğini, özellikle Türk Patent ve Marka Kurumu istatistiklerinde ilimizle ilgili verilerde yapılan çalışmaların önemli bir yer tuttuğunu söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından da yaptıkları başarılı çalışmalar için Teşekkür Belgesi ile ödüllendirilen kurumumuzun öğretmen ve yöneticilerini tebrik eden Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, 1000 Okul Projesi kapsamında Bilim ve Sanat Merkezlerinin patent, faydalı model ve tasarım tescil çalışmaları kapsamında çalışmalar yaptıklarını ifade ederek;

“Elazığ Bilim ve Sanat Merkezi bu alanda yaptığı başarılı çalışmalarla ilimizdeki fikri mülkiyet çalışmalarının artmasına da katkı sağlamıştır. Bilim ve Sanat Merkezimiz son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalarla bizleri de gururlandırmıştır.

Kurumumuzda özveriyle çalışan tüm öğretmenlerimi ve yöneticilerimizi yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle bir kez daha kutluyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL